Besøg vores butik i Præstø

Præstø VVS er ikke blot en kørende VVS-service. Vores seneste tiltag er nemlig en fin butik. Den har et righoldigt varesortiment og brugskunst. Her kan du med andre ord finde inspiration til indretning og købe artikler til hjemmets bad og toilet. Butikken er blevet virksomhedens nye hjem, og vi nyder at kunne byde gæster og kunder indenfor til en hyggelig snak og professionel vejledning. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1996 og vores vores nye butik rummer hele virksomhedens ånd og filosofi om solidt håndværk, kvalitet og en opmærksomhed for de små detaljer.

Lang tradition for godt håndværk

Vores firma Præstø VVS blev etableret allerede i 1996. Lige siden har vi tilbudt vores ekspertise og serviceret glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af vores faglighed og vi tilbyder altid en hjælpende hånd, når du har problemer indenfor VVS-området. Vores store erfaring gør os effektive og rutinerede. Ligesom du vil kunne mærke vores erfaring, i de løsninger vi tilbyder. Vi går op i kvalitet og solidt håndværk.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Præstø VVS ApS udfører vi alt indenfor VVS. Når du kontakter os, kan vi vejlede dig mere specifikt i forhold til dit personlige bygge- eller renoveringsprojekt eller hvis der er opstået problemer og defekter. Vi hjælper altså til ved forskellige defekter med afløb, vand og varme. Ligesom vi hjælper til med energioptimeringer af din bolig og installation af toiletter osv. 

 

Har du brug for en varmepumpe?

Der kan være penge at spare på varmeregningen i længden, ved at installere en varmepumpe. En varmepumpe udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig. Selvom en varmepumpe bruger el, så er de billigere i drift og mere mijøvenlige end almindelig elvarme.

Typer af varmepumper:

  • Luft til vand
  • Jordvarme

Kontakt Præstø VVS ApS for meget mere information om varmepumper eller et uforpligtende tilbud på installation deraf.

Præstø VVS ApS er medlem af

Tekniq Q-kontrol VE Godkendt
Vandhane

Beliggenhed og åbningstider

Vores butik ligger på Rødeledvej 2 i Præstø.
Den har åbent alle ugens hverdage fra 10-17. Vi glæder os til at invitere dig indenfor – når du er i butikken, kan vi vejlede dig om diverse anliggender vedrørende VVS og de ydelser vi tilbyder.

Ligesom vi kan vejlede dig i forhold til indretning af dit badeværelse og indkøb af diverse VVS-artikler

Kontakt os i dag
Kort
  1. Præstø VVS ApS
    Telefon +45 55 99 17 35
  2. Møns VVS
    Telefon +45 55 81 47 50