Præstø VVS ApS tilbyder VVS-arbejde

Vi tilbyder mange services hos Præstø VVS. Herunder finder du nogle af vores ydelsesområder beskrevet.
Uanset hvilken opgave vi udfører, trækker vi på vores mange års erfaring og store faglighed.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! 

Præstø VVS ApS er medlem af

Tekniq Q-kontrol VE Godkendt
Naturgasinstallation

Naturgasinstallationer

Naturgas er en tryg og miljøvenlig varmekilde til hjemmet. Vi er opmærksomme på udviklingen indenfor naturgas, og vejleder dig grundigt ud fra de gældende kriterier på området. Har du f.eks. et gammelt oliefyr er der mange penge at sparre, hvis du skifter til naturgas. Kontakt os for nærmere vejledning.

VVS-installation

VVS-installationer

Vi udfører alt indenfor VVS. Skal du f.eks. have lavet nyt badeværelse, kan vi hjælpe med vandinstallationer, rør, vask og toilet. Vi laver også VVS-arbejde i køkken og og bryggers. Når du vælger at få hjælp fra en autoriseret VVS-installatør er du sikker på, at alt fungerer som det skal. Det er træls at risikere vandskader og dobbeltarbejde. Vi er professionelle VVS’ere og vi står til tjeneste! 

Energi og miljø

Energi og miljø

Hos Præstø VVS ApS tilbyder vi også professionel energiservice. Vi kan hjælpe dig med energioptimering af din bolig. Vil du gerne gå fra en varmekilde til en anden, f.eks. naturgas, så er vi de helt rigtige fagpersoner at kontakte. Det kan også være, du har brug for en ny varmepumpe? Dette kan vi også hjælpe dig med.

Fjernvarme

Fjernvarme

Foruden vores energiservice tilbyder vi også professionel installation af fjernvarme og tilhørende fjernvarmemåler. Lad os udskifte dit gamle varmeanlæg med en ny og energibesparende fjernvarmeløsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Når du kontakter os, kan vi tilbyde dig grundig vejledning enten i telefonen eller når vi besøger dig. På den måde sørger vi for, at du føler dig velinformeret og klar til at træffe en beslutning vedrørende VVS’en i din bolig.

Er du i tvivl om hvad problemet er, kan vi med garanti hjælpe dig. Vores mange års erfaring gør os til eksperter, når det gælder VVS. Vi står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os i dag
Kort
  1. Præstø VVS ApS
    Telefon +45 55 99 17 35
  2. Møns VVS
    Telefon +45 55 81 47 50